language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

Taipalsaaren Wanha Kunnantupa

Maukasta ruokaa Saimaan rannalla

Taipalsaaren Wanha Kunnantupa on juuri remontoitu historiallinen rakennus Taipalsaarella, vain noin 15 km Lappeenrannasta, kauniin Saimaan rannalla. Etsiessäsi luonnonläheisyyttä ja yksilöllistä palvelua, halutessasi nauttia hyvästä ruoasta ja hengähtääksesi, Kunnantupa on juuri sinua varten. Wanha Kunnantupa on myös erinomainen paikka järjestää juhlia ja kokouksia. 

Kunnantupa on avoinna talviaikaan vain tilauksesta erilaisia yksityistilaisuuksia kuten juhlia, muistotilaisuuksia ja pikkujouluja varten. Juhlia järjestettäessä saat kauttamme tilat maksimissaan 60 henkilölle ja pitopalvelutarjoilut A-oikeuksineen. Lisäksi kesän aikana valmistuneet majoitustilat ovat varattavissa ympäri vuoden. Myymme tällä hetkellä vain majoitusta ja tilaisuuksia. Kunnankirjurin kortteerin huoneistoissa voit yöpyä mukavasti juuri remontoiduissa valoisassa yläkerran huoneistossa. Kunnankirjurin kortteerissa on kaksi huonetta, joihin voimme majoittaa kerrallaan kahdeksan henkilöä. Majoitustilan lisäksi sinulla on käytössä uudet siistit keittiötilat sekä yhteinen wc ja suihkutila. Majoituksemme ei sisällä aamupalaa. Paikallinen M-Market palvelee sinua myös aivan Kunnantuvan vieressä, josta saat perusruokatarvikkeet sekä paikallisia maukkaita tilatuotteita. Vuokraamme huoneistoa mielellään pidemmäksi ajaksi min. 2 vrk.

Tutustu majoitukseen

Kesäisin ravintola-kahvila Ullan Bistro palvelee päivän keittoa, ruokaisia salaatteja ja à la carte -annoksia tarjoillen. Voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta uudella upealla terassillamme, ja katsella kaunista Saimaan maisemaa. Lisäksi vuokraamme kajakkeja ja sup-lautoja.

Teemme asioita suurella sydämellä ja iloisella karjalaisella asenteella - olet lämpimästi tervetullut!

Taipalsaaren Wanha Kunnantupa
Kirkonrantatie 3
54920
TAIPALSAARI