Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Tuju Taproom

Ravintola LappeenrantaLoma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaPienpanimo TujuRavintola TaproomRavintolat Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Pizzeria & Shop Lappeenrannan kauniilla Rakuunamäellä.

Tuju Taproom, Pizzeria & Shop sijaitsee Lappeenrannan kauniilla ja historiasella Rakuunamäen alueella. Panimoyhtiö Tuju on perustettu vuonna 2015 tarkoituksena tuoda laadukas käsityöolutkulttuuri takaisin Lappeenrantaan. Perustajien nimikirjainten mukaan nimetyn panimon missiona on valmistaa olutta perinteisin tekniikoin käsityönä, jolloin prosessin jokainen vaihe on toteutettu tarkkuudella tiukan laadunvalvonnan alla. Lopputuloksena syntyy tyylipuhtaita oluita, joiden intensiiviset maut ja lähestyttävyys koukuttavat maistajansa Tujun parempien oluiden pariin kerta toisensa jälkeen.

Hanoja ravintolassa Taproom on 16 kappaletta, lisäksi löytyy vaihtuvaa ja laadukas vierasvalikoima. Vieraskaapeissa panostamme laadukkaisiin käsityölaisoluisiin ja -siidereihin sekä alkoholittomiin panimotuotteisiin. Ravintolassa on tarjolla napolilaistyylistä hapanjuuripizzaa, joissa korostuu paikallisuus.

Toistaiseksi otamme pyötävarauksia vain yli 10 hengen ryhmille. Järjestämme myös tastingeja ja panimokierroksia.

AUKIOLOAJAT:

KE 14 – 00,  (keittiö auki 14 – 22)
TO 14 – 00, (keittiö auki 14 – 22)
PE 11 – 00, (keittiö auki 11 – 22)
LA 12 – 00, (keittiö auki 12 – 22)
SU 12 – 21, (keittiö auki 12 – 20)

Tuju Taproom
Soittokunnanraitti 3
53900
LAPPEENRANTA