Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Tutustu mystiseen karhuun

Saimaan SalaisuudetSaimaan SalaisuudetSaimaan Salaisuudt

Tarinallisessa mystinen karhu-hetkessä sinut kuljetetaan tarinoiden, kuvien ja draaman avulla karhun mytologiaan. 

Karhu on meille kaikille varmasti tuttu otus, mutta vain harva on kohdannut sen  luonnossa. Aikojen saatossa karhusta on kerrottu paljon kaikenlaisia tarinoita ja tämän vuoksi karhu on ollut sekä pelätty, että palvottu olento. Haluaisitko selvittää, millainen on karhun mytologia?

Tarinallisessa mystinen karhu-hetkessä sinut kuljetetaan tarinoiden, kuvien ja draaman avulla karhun mytologiaan.  Tuokion aikana saat vastauksia siihen, kuinka  karhu syntyi?  Mitä karhupeijaisissa tapahtui ja miten karhun olemassa olo on näkynyt ihmisten elämässä aikojen saatossa?

Eläydy tarinoiden, kuvien ja esineiden avulla

Mystinen karhu-hetki on suunniteltu siten, että jokaisella on mahdollisuus uppoutua karhun mytologiaan. Tuokio on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Tarinoiden ohella kulkevat kuvituskuvat, jotka elävöittävät tarinaa, sekä avaavat tarinoiden tilanteet katsojille silmien eteen. Lisäksi mukana on paljon muuta materiaalia , joiden avulla katsojat pääsevät hyppäämään tarinoihin entistä syvemmin.

Matkamuistoja kotiin

Kautta aikojen ihmisillä on ollut erilaisia taikaesineitä ja amuletteja. Mystinen karhu-hetken päätteeksi jokainen osallistuja pääsee tekemään itselleen oman uniikin amuletin, jonka saa viedä kotiin matkamuistoksi.