Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Valkoinen Kukka

Tekemiset Lappeenrannan seudullaSiperianhuskyt LappeenrantaValkoinen Kukka Huskyajelu LappeenrannassaMitä tehdä Lappeenrannassa

Ainutlaatuinen hyvinvointipalveluja tarjoava yritys sijaitsee Suomen maaseudulla.

Täällä voit rentoutua luonnon helmassa ilman kiirettä ja kokea suomalaisen elämäntavan parhaita puolia.

Tule tutustumaan valloittaviin ja ystävällisiin siperianhuskyihin, jotka ovat osa Valkoisen Kukan perhettä. Voit vierailla koirien tarhalla ja rapsuttaa niitä niin paljon kuin haluat. Talvisin voit osallistua myös siperianhuskyjen rekiajeluun kauniissa maalaismaisemassa. Se on unohtumaton elämys, joka saa sinut tuntemaan olosi kuin seikkailijaksi.

Valkoisen Kukan upeassa isossa tiipiissä voit kokea tunnelmallisia ja rentouttavia hetkiä. Voit vuokrata tiipiin esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin tai muuhun erityiseen tilaisuuteen. Tiipissä järjestetään myös vireyttäviä rummutuksia, jotka herättävät sisäisen rytmin ja energian.

Tilauksesta voit lämmitellä pihapiirin tunnelmallisessa ulkosaunassa ja kylpytynnyrissä. Sauna on suomalaisen kulttuurin sydän, jossa voit puhdistaa kehon ja mielen. Kylpytynnyri on puolestaan rentouttava tapa nauttia raikkaasta ilmasta ja tähtitaivaasta. Pihapiirissä käyskentelee myös kaksi eläkeläishevosta, jotka ovat Valkoisen Kukan maskotteja. Voit silittää niitä ja ottaa kuvia niiden kanssa.

Elokuussa  Valkoinen Kukka järjestää kolmipäiväisen taide ja hyvinvointileirin.

Valkoinen Kukka on paikka, jossa voit kokea monia upeita asioita ja tuntea olosi kotoisaksi. Varaa aikasi nyt ja tule nauttimaan suomalaisesta vieraanvaraisuudesta ja luonnosta.

Valkoinen Kukka
Linnahovintie
53400
LAPPEENRANTA