Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Vuoksen Kalastuspuisto

Mökkimajoitus Saimaalla, ImatrallaLeirintäalue ImatrallaKesäloma ImatrallaLoma ImatrallaParas loma Saimaalla, ImatrallaKesäloma Imatralla

Keidas keskellä kaupunkia

 

Vuoksen Kalastuspuisto on perheyritys, joka toimii nyt jo kolmannessa sukupolvessa Varpasaaressa. 

Varpasaari on nimensä veroinen, varpaan muotoinen Vuoksen ympäröimä niemeke, lähellä Imatran keskustaa. Vuoksen Kalastuspuistosta löytyy täydelliset kulkuyhteydet ympäri Imatraa. Toimintamme on kesäpainoitteista, sesonkikauden ollessa 1.5.–30.9. Leirintäalueemme toimii ympärivuotisesti ja ravintola Wanha Virveli palvelee myös sesongin ulkopuolella. Kalastuspuiston vieressä sijaistee Hiljan piha, karjalainen kotitalo 1800-luvulta.

Vuoksen Kalastuspuiston idyllinen leirintäalue (avoinna ympäri vuoden) palveluineen sijaitsee Varpasaaressa, Imatralla ja se on yksi Suomen kauneimmista leirintäalueista, lapsiperheiden ja karavaanarien suosima. Alueelta löytyy myös kaksi upouutta saunallista mökkiä upeilla maisemilla. Pehmeät sängyt takaavat hyvät yöunet ja Vuoksen virtaavien vesien seuraaminen mökin suurista ikkunoista varmistaa rentouttavan oleskelun.

Ravintola Wanha Virveli

Kalastuspuiston ravintola Wanha Virveli on avoinna kesäkaudella sekä talvisin tilauksesta ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. Wanha Virvelin herkulliset ruoat ja itsetehdyt leivonnaiset maistuvat kaupungin aurinkoisimmalla terassilla. Kesällä terassillamme voit usein nauttia livemusiikista. Meillä voit nauttia takuulla tuoretta, omasta lohialtaasta nostettua lohta. Halutessasi voit onkia oman lohesi ja ottaa sen savustettuna mukaasi tai nauttia ravintolassamme. Palveluihimme kuuluu myös kalastaminen kala-altaasta. Kalan voi itse napata altaasta tai voimme sen nostaa, tämän tuoreempaa lohta et saa mistään. Lohi voidaan savustaa omassa savustamossamme, tai sen saa ottaa myös tuoreena kotiin. Valmistamme myös herkullista graavi- sekä kylmäsavulohta, joita usein löytyykin ravintolamme salaattipöydästä.

Tilaussauna Räihän Kuohu

Rantasauna Räihän Kuohun pehmeistä löylyistä on ihana pulahtaa Vuokseen uimaan. Saunalle voit tilata ruoat ravintolastamme ja nauttia ne saunan terassilla omassa rauhassa. Tilaussauna toimii ympärivuotisesti.

Aktiviteetit ja vuokravälineet

Kalastuspuistossa on runsaasti tekemistä kaikenikäisille. Voit kalastaa, pelata minigolfia, käydä Vuoksi-risteilyllä tai rentoutua uimarannalla. Meiltä voit vuokrata mm. kalastusvälineet, soutuveneen, sähköavusteiset maastopyörät, SUP-lautoja ja uutuutena lumiliukusuksia. Vuoksi-joella voi myös tehdä wakeboardingia ja vesipolkupyöräillä.

Vuoksen Kalastuspuisto
Varpasaarenpolku 12
55120
IMATRA