Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Hirsiranta Saunat

Saunat SaimaallaSaunat Saimaan järvellä, RuokolahdessaSaunat Lappeenrannan ja Imatran seudullaSaunat Saimaalla, RuokolahdellaLoma SaimaallaLoma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Täydelliset puitteet saunailloille

Tervetuloa nauttimaan Hotelli Hirsirannan upeista saunaelämyksistä! Saunamme tarjoaa tilaa jopa 20 hengelle kerralla, ja sen lämmöstä voi nauttia Saimaan upeiden maisemien keskellä. Saunaamme lämmittää kertalämmitteinen kiuas, joka vaatii 5–7 tunnin lämmityksen, riippuen hieman sääolosuhteista.

Saunan jälkeen voit viettää iltaa rantamökillämme, jossa on upea lasiveranta. Lasiverannalla voit nauttia suuresta täysipuisesta pöydästä, joka tarjoaa tilaa jopa 20 hengelle, sekä biljardipöydästä. Lasiverannalla on järjestetty jopa 40 hengen häitä, ja sieltä avautuvat upeat näkymät Saimaalle.

Jos kaipaat erityistä haastetta löylyihin, voimme suositella avantosaunaamme. Tämä saunaelämys vaatii enemmän aikaa lämmetäkseen, mutta maltti on tämän saunan salaisuus. Älä yritä pieksemällä heittää liian kuumia löylyjä, vaan pieni maltillinen löylynheitto takaa parhaan lopputuloksen. Avannossa pulahdus täydentää unohtumattoman saunakokemuksen.

Muista kuitenkin, että löylyjen heiton yhteydessä saunassa saattaa tulla pientä nokea, joten suosittelemme välttämään parhaan pyyhkeen tai pehmeän liinan käyttöä saunassa. Tervetuloa nauttimaan rentouttavasta ja virkistävästä saunaelämyksestä Hotelli Hirsirannalla!

Tutustu myös majoitukseen hotellissa Hirsiranta 

Hotelli Hirsiranta

Lomahovintie 3

56120 Salosaari