Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Hotelli hirsiranta

Majoitus Saimaalla, RuokolahdellaLoma Lappeenrannan ja Imatran seudulla Majoitus Saimaan rannalla, RuokolahdellaLoma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaMajoitus Imatran seudulla, RuokolahdellaMajoitus Ruokolahdella, Saimaan rannallaVälinevuokraus Ruokolahdella, Saimaan rannallaParas loma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaMajoitus Ruokolahdella, Saimaan rannalla

Viihdy kuvankauniin Saimaan äärellä hotelli Hirsirannassa

Hotelli Hirsiranta on vuonna 2019 perustettu yrittäjävetoinen yritys Saimaan rannalla, Ruokolahdella. Palveluihimme lukeutuvat majoitus, ravintola sekä kesäterassi.

Hirsirannalla on monia eri huonemalleja. Oli nukkujia sitten kaksi tai neljä, löydät meiltä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jokainen huone sisältää sängyt, oman suihkun, WC:n sekä TV:n. Hotellihuoneen hintaan kuuluu myös tietenkin runsas ja maittava aamiainen.

Ranta-aitta Saimaan rannalla kahdelle hengelle

Aivan Saimaan rannassa sijaitseva ranta-aitta. Aitassa on kaksi erillistä vuodetta ja jääkaappi. Wc ja peseytymistilat löytyvät Hirsirannan päärakennuksesta. Lisämaksusta voit ostaa liinavaatteet aittaan tai vaihtoehtoisesti tuoda omat. Tämä majoitus tyyppi/malli on loistava valinta pienellä budjetilla matkustaville. Lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan veloituksetta!

Mökki isommalle porukalle tai juhlatila pienille juhlille

Saimaan rannalla sijaitseva rantamökki tarjoaa upeat puitteet isommalle seurueelle mökkielämään. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone, wc ja suihku sekä iso lasiveranta takalla. Rantamökkiin kuuluu kaksi aittarakennusta ja yöpymään mahtuu yhteensä 13 henkeä. Juuri remontoitu sauna sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Rantamökki soveltuu myös pienien juhlien järjestämiseen!

Älä unohda tutustua mahdollisuuteen täydellisiin saunailtoihin!

Leirintäalue

Lämpimästi tervetuloa Hirsirantaan rentouttavalle hengähdystauolle Saimaan järven rannalle Ruokolahteen. Saavuit sitten asuntoautolla-, vaunulla tai teltalla, me otamme sinut mielellämme vastaan Hirsirannan kesäkaudella 1.6.–30.9. Suosittelemme myös selaamaan nettisivujamme, jotta voit tutustua herkulliseen ruokavalikoimaamme sekä Hirsirannan aktiviteetteihin.

Tervetuloa viettämään myös juhliasi Hirsirantaan

Hirsirannalla on pitkät perinteet juhlien järjestämisestä ja vuosien varrella kuvan kauniin Saimaan rannalla on juhlittu monenlaisia juhlia niin synttäreitä, häitä, saunailtoja, rippijuhlia kuin hieman virallisempia kokouksiakin. 

Hirsirannasta on moneksi. Meillä onnistuu kaikki pienistä kahvituksista jopa 140 hengen häihinkin. Majoittumaan mahtuu kesäaikaan 50 henkeä. Häissä on monesti varattu koko hotelli yksityiskäyttöön rantamökkiä ja saunaa myöten. Uusitussa kertalämmitteisessä 20 hengen rantasaunassa juhlapäivän tomut on mahtava huuhtoa pois

Hotelli Hirsiranta

Lomahovintie 3

56120 Salosaari