hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Hotelli hirsiranta

Viihdy kuvankauniin Saimaan äärellä hotelli Hirsirannassa

Hotelli Hirsiranta on vuonna 2019 perustettu yrittäjävetoinen yritys Saimaan rannalla, Ruokolahdella. Palveluihimme lukeutuvat majoitus, ravintola sekä kesäterassi.

Hirsirannalla on monia eri huonemalleja. Oli nukkujia sitten kaksi tai neljä, löydät meiltä juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Jokainen huone sisältää sängyt, oman suihkun, WC:n sekä TV:n. Hotellihuoneen hintaan kuuluu myös tietenkin runsas ja maittava aamiainen.

Ranta-aitta Saimaan rannalla kahdelle hengelle

Aivan Saimaan rannassa sijaitseva ranta-aitta. Aitassa on kaksi erillistä vuodetta ja jääkaappi. Wc ja peseytymistilat löytyvät Hirsirannan päärakennuksesta. Lisämaksusta voit ostaa liinavaatteet aittaan tai vaihtoehtoisesti tuoda omat. Tämä majoitus tyyppi/malli on loistava valinta pienellä budjetilla matkustaville. Lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan veloituksetta!

Mökki isommalle porukalle tai juhlatila pienille juhlille

Saimaan rannalla sijaitseva rantamökki tarjoaa upeat puitteet isommalle seurueelle mökkielämään. Mökissä on kaksi makuuhuonetta, keittiö, olohuone, wc ja suihku sekä iso lasiveranta takalla. Rantamökkiin kuuluu kaksi aittarakennusta ja yöpymään mahtuu yhteensä 13 henkeä. Juuri remontoitu sauna sijaitsee erillisessä rakennuksessa. Rantamökki soveltuu myös pienien juhlien järjestämiseen!

Täydelliset puitteet saunailloille

Hirsirannan sauna tarjoaa upeat löylyt jopa 20 hengelle kerralla. Saimaa siintää aivan vieressä ja sinne pääseekin pulahtamaan laiturilta saunan edustalta. Saunan kiuas on kertalämmitteinen ja vaatii 5–7 tunnin lämmityksen hieman säästä riippuen. Iltaa voi muuten viettää rantamökillä, jossa on upea lasiveranta. Lasiverannalla on suuri, täysipuinen, 20 hengen pöytä ja tilasta löytyy myös biljardipöytä. Lasiverannalla on tanssittu jopa 40 hengen häät ja sieltä on upeat näkymät Saimaalle!

Avantosauna

Saunaremontin yhteydessä muurautui myös uusi kiuas. Tämä jykevä kertalämmitteinen kiuas vie lämmetäkseen useamman tunnin. Sauna ei ole äkäisten löylyjen pieksemä, vaan maltti on tämän saunan salaisuus. Löylyä ei siis tarvitse heittää kuin löylynheittokisoissa, vaan pieni maltillinen löylynheitto takaa parhaan lopputuloksen. Tämän saunaelämyksen, avannossa pulahduksen ja tunnelman haluaa taatusti kokea jokainen! Pientä nokea voi löylyn heiton yhteydessä saunaa levitä, joten ethän ota parasta pyyhettä tai peflettiä mukaan.

Leirintäalue

Lämpimästi tervetuloa Hirsirantaan rentouttavalle hengähdystauolle Saimaan järven rannalle Ruokolahteen. Saavuit sitten asuntoautolla-, vaunulla tai teltalla, me otamme sinut mielellämme vastaan Hirsirannan kesäkaudella 1.6.–30.9. Suosittelemme myös selaamaan nettisivujamme, jotta voit tutustua herkulliseen ruokavalikoimaamme sekä Hirsirannan aktiviteetteihin.

Tervetuloa viettämään myös juhliasi Hirsirantaan

Hirsirannalla on pitkät perinteet juhlien järjestämisestä ja vuosien varrella kuvan kauniin Saimaan rannalla on juhlittu monenlaisia juhlia niin synttäreitä, häitä, saunailtoja, rippijuhlia kuin hieman virallisempia kokouksiakin.

Hirsirannasta on moneksi. Meillä onnistuu kaikki pienistä kahvituksista jopa 140 hengen häihinkin. Majoittumaan mahtuu kesäaikaan 50 henkeä. Häissä on monesti varattu koko hotelli yksityiskäyttöön rantamökkiä ja saunaa myöten. Uusitussa kertalämmitteisessä 20 hengen rantasaunassa juhlapäivän tomut on mahtava huuhtoa pois

Hotelli Hirsiranta

Lomahovintie 3

56120 Salosaari