Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Holiday Club Golf Saimaa

Haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille

Holiday Club Golf Saimaan 18-reikäinen kenttä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. Kentän maasto on kuin luotu golfkenttää varten, ja aaltoileva kanervikkokangas yhdistettynä dramaattiseen, jääkauden luomaan suppamaastoon antaa pelille vaikuttavan näyttämön.

Täysmittaisen golfkentän lisäksi Saimaalta löytyy harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet. Harjoittelukeskukseen kuuluu 60-paikkainen range, 6-reikäinen par 3-kenttä ja neljä lähipeliviheriötä.

Golf Saimaa tarjoaa golfaajalle ja lajista kiinnostuneelle upeat puitteet harjoittelua varten. Hyvin hoidetut, upeisiin maisemiin sijoittuvat golfkentät tarjoavat riemukkaita pelihetkiä, ja tietysti lomakeskuksen muut palvelut ja aktiviteetit täydentävät golflomaasi. Samaan lomaseurueeseen voikin kuulua sekä golfaajia että heitä, jotka innostuvat enemmän muista liikuntamuodoista ja aktiviteeteista. Reippaan päivän päätteeksi on mukava kokoontua yhdessä kylpemään ja syömään.

Liity Holiday Club Golfin jäseneksi

Katso ilmapanoraama kentästä

Holiday Club Golf Saimaa
Kohonkankaantie 11
55320
RAUHA