Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Holiday Club Saimaan Rauha

Holiday Club Saimaan Rauha kylpyläloma SaimaallaHoliday Club Saimaan Rauhalomakohteet lappeerannassaloma-asunnot lappeenrantaHoliday Club SaimaaKylpyläloma Saimaalla Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Ikimuistoinen kylpyläloma koko perheelle

Holiday Club Saimaan Rauha on viihtyisä lomakeskus, jonne voit saapua viettämään ikimuistoista lomaa upean elämyskylpylän ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Holiday Club Saimaan kylpylähotellin 229 huonetta sijaitsevat kolmessa erillisessä hotellisiivessä ja Paviljongissa, joissa on kaikissa oma tunnelmansa.  Kaikista huoneista on suora sisäyhteys kylpylään, ravintoloihin ja muihin sisällä oleviin aktiviteetteihin. Tilavuutta, omaa keittiötä ja saunaa arvostava majoittuu mukavasti uusiin, tasokkaisiin loma-asuntoihin tai kylpylähotellin läheisyydessä oleviin Villas-huoneistoihin.

Saimaan Rauhan muonipuolinen kylpylä on kokemisen arvoinen kokonaisuus, joka leikittelee huvipuisto- ja sirkusmaailmaan sijoittuvalla teemalla. Joenuomaa mukailevalla allaskokonaisuudella on niin hierontapisteitä kuin vesi-iloitteluunkin aktivoivia alueita kuten peliallas. Vesiliukumäkien lisäksi aisteja inspiroi allasalueen keskuspiazza suihkulähteineen ja värivaloineen.

Kylpylälippuun kuuluvat allasosaston perussaunat niin naisille kuin miehillekin sekä kattoterassin hirsisauna. Kylpylän puolelta löytyy myös pienten lasten oma Iglu-sauna lämmitetyillä lauteilla ja televisiolla sekä kylpylän katolta savusauna, jonka edustalla voi pulahtaa kylpytynnyriin tai vaihtoehtoisesti pelata erän padelia kauniilla säällä. Ikäraja ilman vanhempia kylpylään tuleville lapsille on 12 vuotta, ja vesiliukumäen ikäraja on 8 vuotta.

Saunamaailma

Saunamaailman neljä erilaista saunaa tarjoavat mieleenpainuvia elämyksiä ja tekevät lomastanne ikimuistoisen. Saunamaailmaan pääset kylpylän allasosastolta 7 € lisämaksulla, jonka voit ladata rannekkeeseen kylpylän vastaanotossa. Saunamaailmassa on neljä saunaa: mastersauna, suolasauna, höyrysauna sekä mökkisauna. Saunat ovat yhteissaunoja, joissa käytetään uimapukua tai saronkipyyhettä. Saunamaailmassa on myös pieni allas. Baarista voit ostaa juomia huoneen laskuun

Harmony Spa -hyvinvointivalikoima

Harmony Spa sijaitsee hotellin alakerrassa. Hoitolassa on monia hoitohuoneita. Holiday Club Saimaan Harmony Spa tarjoaa hemmotteluhoitoja ja hyvää oloa keholle ja mielelle. Käytämme laadukkaita tuotesarjoja taataksemme sinulle parhaan mahdollisen rentoutuksen sekä hoitotuloksen.

Hoitolassa on monia hoitohuoneita sekä muun muassa rentoutushuone, joka mahdollistaa irtautumisen arjesta. Käytämme laadukkaita tuotesarjoja taataksemme sinulle parhaan mahdollisen rentoutuksen sekä hoitotuloksen. Harmony Spasta löytyy lisäksi parturi-kampaamo. 

Holiday Club Saimaa
Rauhanrinne 1
55320
RAUHA