Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Salpalinjan Hovi

Kartanomainen hotelli juhliin ja majoitukseen

Tule viihtymään kartanomaiseen hotelliin 9 km:n päähän Lappeenrannan keskustasta keskelle Etelä-Karjalan kaunista luontoa ja historiallisia paikkoja.

Rutolan hirsirakenteisesta kyläkoulusta remontoitu hotelli tarjoaa käyttöösi kuusi kodinomaisesti ja oppiaineiden mukaisesti sisustettua huonetta. Kaikissa huoneissa on oma keittiönurkkaus, kylpyhuone ja tv. Yrityksille, työmatkalaisille ja lomailijoille tarjoamme pitempiaikaista kodinomaista majoitusta. Pyydä tarjous.

Syntymäpäivät, häät, sukujuhlat tai yrityksen virkistyspäivät Hovissa. Meillä voit järjestää 10-50 hengen juhlia ja kokouksia. Voit varata koko hotellin pitotaloksesi tai yrityksesi koulutuspäiviä ja asiakastilaisuuksia varten. Kauempaa tulevat vieraat voivat tällöin myös yöpyä juhlapaikalla.

Voit varata tunnelmallisen pihasaunan, grillata, pelata ulkopelejä ja harrastaa muita erilaisia aktiviteetteja.

Meille on helppo tulla autolla ja hotellin pihassa on ilmainen pysäköinti. Rauhoitu luonnon äärellä, tai vietä aktiiviloma meloen ja kalastaen kävelymatkan päässä sijaitsevilla Saimaan ja Kymijoen vesistöillä; tutustu naapurista löytyvään sota- ja uittohistoriaan, tai tee päiväretkiä ympäri Lappeenrantaa ja Etelä-Karjalaa.

Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee sotahistoriallisesti merkittävällä Salpalinjalla. Siitä muistuttavat vierestämme löytyvät 1940-luvulla rakennetut maanalaiset sotilasbunkkerit, joihin pääset laskeutumaan asiantuntevan oppaan johdolla.

katso Salpalinjan Hovin esittelyvideo

Salpalinjan Hovi
Vanha Mikkelintie 125
53830
LAPPEENRANTA