Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Scandic Imatran Valtionhotelli

Valtionhotelli

Meillä pääset ihailemaan upeaa jokimaisemaa ja kosken kuohuntaa

Ainutlaatuinen linnahotelli sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla Imatran keskustassa. Hotelli on aivan Vuoksen kosken partaalla, joten meillä pääset ihailemaan upeaa jokimaisemaa ja kosken kuohuntaa.

Meille on helppo tulla ja hotellin yhteydessä sijaitsee suuri maksuton pysäköintialue. Keskustan palvelut sijaitsevat vain sadan metrin päässä ja rautatieasemalle on matkaa 3 km.

Historiaa huokuvat ja modernit hotellihuoneet

Hotellin monipuolinen huonevalikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen aina moderneista Standard-huoneista ylelliseen Presidential Suiteen. Osa huoneista sijaitsee linnarakennuksessa tarjoten historialliset puitteet vierailulle ja valituissa huoneissa on myös upeat koskinäkymät. Erillisessä rakennuksessa sijaitsevat modernisti sisustetut hotellihuoneet sijaitsevat samassa rakennuksessa sauna- ja uima-allasosaston kanssa.

Hyvän päivän aloitus

Meillä nautit hotelliaamiaisen tunnelmallisessa Linnasalissa oman maun mukaan. Tarkasti valikoiduista aamiaistuotteistamme löytyy herkullisia vaihtoehtoja erilaiset mieltymykset ja erityisruokavaliot huomioiden.

Ravintolapalvelut

Hotellissa on vanhaa aikaa huokuva Ravintola Linnasali ja rennon olohuonemainen aulabaari. Hotellin näyttävissä, historiallisissa puitteissa järjestät myös onnistuneet kokoukset, tilaisuudet ja juhlat; tiloja löytyy jopa 250 hengelle.

Sauna- ja uima-allasosasto

Hemmottele itseäsi rauhallisella sauna- ja uima-allasosastolla. Mukavissa saunoissa, porealtaissa ja allasosaston lämpöpedeillä niin mieli kuin keho rauhoittuvat. Perinteisten saunojen lisäksi saunaosastolta löytyy mietolöylyinen itämainen sauna, jossa on miellyttävä rentoutua ennen uima-altaaseen pulahtamista.

Kuntoilu ja ulkoilu

Kuntoilu onnistuu hotellin kuntohuoneessa sekä läheisillä ulkoilureiteillä. Heti hotellin vierellä voi kokea Vuoksen upeat jokimaisemat hienoine kävelyreitteineen. Muinaisuoman ja Kruununpuiston luontopolku ja hiidenkirnut kutsuvat liikkumaan historiallisessa kansallismaisemassa.  

Scandic Imatran Valtionhotelli
Torkkelinkatu 2
IMATRA