Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Imatran kylpylä

Itä-Suomen monipuolisin kylpylähotelli

Imatran Kylpylä on yksi Suomen parhaista kylpylöistä loman viettoon. Meillä vietät rentouttavan kylpyläloman tai energisen aktiiviloman makusi mukaan ympäri vuoden. Voit majoittua hotelliin, loma-asuntoon tai vaikkapa omaan villaan. Saimaan upea luonto, korkeatasoiset palvelut, ravintolat sekä Ukonniemen monipuoliset aktiviteetit tarjoavat tekemistä kaiken ikäisille. Kylpylä Taikametsän vapaa käyttö sisältyy aina kylpylälomasi tai majoituksesi hintaan.

Kylpylä Taikametsässä nautit monipuolisista elämyksistä. Saimaan luontoon ja sen vedenalaiseen maailmaan teemoitetussa kylpylässä luomme erilaisilla elämysohjelmilla vaihtuvia tunnelmatiloja. Äänet, värit, valot ja erilaiset sääilmiöt tekevät käynnistä unohtumattoman. Videoscreeneiltä voit myös ihailla Saimaan luontoa ja sen vedenalaista maailmaa vaikkapa porealtaissa rentoutuessasi.

Taikametsästä nautitaan kaikilla aisteilla. Lämpö, monipuoliset allastoiminnot, viehättävä suomalainen teemaympäristö, puhuttelevat luonnonvoimat ja elämykselliset efektit sekä terapeuttinen vesi antavat kunnon piristysruiskeen hyvälle olollesi. Imatran Kylpylän vedet ottavat sinut syleilyynsä ja hierovat lihaksiasi vetreiksi, lievittävät kipuja ja tuovat hyvän mielen.

Kylpylä Taikametsä on noin 1500 m2 kokonaisuus, josta löytyy 16 allasta ja huikea 80 metrin vesiliukumäki. Veden lämpötila vaihtelee +8 ylelliseen + 38 asteeseen altaasta riippuen. Kylpylästä löytyy myös pienempi vesiliukumäki ja taaperoille oma allas liukuineen.

Suuri allasmaailma sisältää erilaisia virkistysaltaita, vesihierontapisteitä, Yorokobi- kuuma-altaan, porealtaita ja porepenkkejä, kylmä- ja kuuma-altaat, kävely- ja jalka-altaat, vesiverhoja, kallioputouksen, sateiden sillan, kanjonin sekä ympäri vuoden lämmitetyn ulkoaltaan, jonne voit uidaan suoraan Taikametsästä. Virtauslaitteella varustettu 1,75 m syvä vesijuoksuallas mahdollistaa myös tehokkaan treenin. Lisäksi Kylpylä Taikametsästä löytyy terapia-allas ja 20 m kuntouintirata.

Pitkässä 80 metrin vesiliukumäessä lähes jokainen lasku on uusi elämys vaihtuvien valo- ja ääniefektien ansiosta. Liukumäessä on myös moderni ajanottotekniikka, joten voit kisata, kuka laskee nopeimman liun.

Imatran Kylpylä
Purjekuja 2
55420
IMATRA