Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Ravintola hirsiranta

Ravintola Hirsiranta RuokolahdellaParas loma Saimaalla, Lappeenranna ja Imatran seudllaRavintola hotellissa Hirsiranta RuokolahdellaParas loma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudullaMajoitus Ruokolahdella, Saimaan rannalla

Viihdy kuvankauniin Saimaan äärellä hotelli Hirsirannassa

Hotelli Hirsiranta on vuonna 2019 perustettu yrittäjävetoinen yritys Saimaan rannalla, Ruokolahdella. Palveluihimme lukeutuvat majoitus, ravintola sekä kesäterassi.

Olitpa sitten herännyt aamunälkään, etsimässä tunnelmallista illalliskohdetta tai kaipaamassa virkistävää juomaa kauniiden maisemien ympäröimänä, Hirsiranta tarjoaa kaikki nämä elämykset ja enemmänkin. Tervetuloa nauttimaan monipuolisesta valikoimastamme, joka sopii niin aamu- kuin ilta-aikaankin. Olipa kyseessä herkullinen aamiaisbuffet, romanttinen illallinen kynttilänvalossa tai raikas drinkki terassilla auringonlaskun aikaan, Hirsiranta tarjoaa unohtumattomia hetkiä ja herkkuja kaikenlaisille matkaajille.

Hirsirannalla on pitkät perinteet juhlien järjestämisestä ja vuosien varrella kuvan kauniin Saimaan rannalla on juhlittu monenlaisia juhlia niin synttäreitä, häitä, saunailtoja, rippijuhlia kuin hieman virallisempia kokouksiakin.

Hirsirannasta on moneksi. Meillä onnistuu kaikki pienistä kahvituksista jopa 140 hengen häihinkin. Majoittumaan mahtuu kesäaikaan 50 henkeä. Häissä on monesti varattu koko hotelli yksityiskäyttöön rantamökkiä ja saunaa myöten. Uusitussa kertalämmitteisessä 20 hengen rantasaunassa juhlapäivän tomut on mahtava huuhtoa pois

Älä unohda tutustua mahdollisuuteen täydellisiin saunailtoihin!

Majoitus hotellissa Hirsiranta

Hotelli Hirsiranta

Lomahovintie 3

56120 Salosaari