language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

Erilaiset pikkujoulut Amarillossa

Koe rokkaavimmat pikkujoulut uudistuneen Amarillon auringon alla!

Koe rokkaavimmat pikkujoulut uudistuneen Amarillon auringon alla! Aloita pikkujoulusi selvittämällä pakohuoneen mysteeri ja jatka baarin puolelle hörpylle! Iltasi jatkuu ruokailun merkeissä joko Amarillossa tai isommalla porukalla Las Palmasin puolen yksityiskabinettien puolella. Voit varata alkuillaksi viihtyisän yksityistilan käyttöön 30–300 hengelle ja viettää juuri sinun porukkasi näköiset pikkujoulut. Tutustu lisää Amarillon yksityistiloihin Las Palmas -ravintolan esittelystä.

Amarillon The Table - luvassa savua ja ehkä vähän tultakin

Mikä on Amarillon The Table? Numeroina se on: 3 tuntia. 12 ruokalajia. 4 juomaa. 2 kattausta viikossa. Se on läjä mustia kumihansikkaita ja vain kourallinen paikkoja. Mutta se on paljon enemmänkin. The Table on ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Ystäviä, vieraita, tulta ja jäätä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä. Kattaukset The Table -pöydässä ovat perjantaisin ja lauantaisin klo 20. Koko illan The Tablelle on omistettu henkilökohtainen entertainer ja kokki, jotka osaltaan huolehtivat tunnelmasta. Kokemuksen hinta 49 € asiakasomistajille ja 59 € ilman S-Etukorttia.

Room Escape & Dinner

Room Escape on tosielämän pakopeli, jossa tiimillä on tunti aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja arvoitukset. Ilta jatkuu mukavasti alakerran Amarilossa joko pikkujoulumenulla tai voit varata ruokailun The Tablen. Pakohuonepeli ja The Table on nyt yhteishintaan 79 €/hlö.

Varaa nyt, suosituimmat illat täyttyvät nopeasti!

Varaa pöytä