Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Camping Lappeenranta

Luonnonläheinen ja kaunis leirintäalue Saimaan rannalla

Camping Lappeenranta sijaitsee luonnonkauniilla niemellä lähellä Lappeenrannan keskustaa. Ympäristössä on monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, mm. kuntoportaat, rantaraitti ja monipuolinen liikuntakeskus. Kaupungin keskustaan pääsee helposti kävellen tai linja-autolla.

Camping Lappeenranta on luonnonläheinen ja kaunis leirintäalue Saimaan rannalla. 10 hehtaarin alueella on leirintämökkejä, matkailuajoneuvo- ja telttapaikkoja sekä muutama lomahuoneisto. Asiakkaiden käytössä on huoltorakennuksia, keittiöitä, grillipaikkoja sekä monia muita palveluita. Alueella on myös oma uimaranta ja saunoja. Vastaanotto sijaitsee pääportilla. Rakennuksen yhteydessä on myös pieni kioski, josta saa virvoitusjuomia, jäätelöä ja muita kioskituotteita.

Majoitus:
Leirintäalueella on 33 leirintämökkiä, jotka ovat pääsääntöisesti 4 hengen mökkejä. 4 hengen leirintämökeissä on kaksi kerrosvuodetta, pirttikalusto, jääkaappi, ​mikro, vedenkeitin ja sähkölämmitys. Suihkut, wc:t ja keittiöt ovat leirintäalueen yhteisissä tiloissa.

Leirintäalueella on myös lomahuoneistoja, 120 vaunupaikkaa ja 120 telttapaikkaa.

Lomahuoneistoja on kaksi. Molemmat huoneistot sisältävät keittiön, wc:n, suihkun, olohuoneen ja makuuhuoneen. Molemmat lomahuoneistot soveltuvat 4-5 hengelle.

Kahvila:
Vastaanoton yhteydessä on myös pieni kioski josta saa virvoitusjuomia, jäätelöä ja muita kioskituotteita, vastaanoton yhteydessä on myös terassi.

Saunat:
Leirintäalueella on kolme rantasaunaa ja niiden yhteydessä oleva takkahuone. Saunoja lämmitetään tilauksesta asiakkaille.

Aktiviteetit:

Soutuveneitä, sup-lautoja, ja polkupyöriä vuokrataan. Alueella on myös frisbeegolfrata, jossa 6 lyhyehköä väylää. Leirintäalueen vieressä on minigolfrata, kuntoportaat, ulkokuntosalilaitteet, monipuolinen liikuntakeskus, padelhalli ja tennishalli.

Camping Lappeenranta
Kuusimäenkatu 16
53810
LAPPEENRANTA