Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Fishing & Trips Imatra

Kalastus ImatrallaFishing & Trips ImatraKalastus SaimaallaKalastus Imatralla, Vuoksella ja SaimaallaKalastusopaspalvelut Vuoksella ja Saimaalla.

Kalastusopaspalvelut Vuoksella ja Saimaalla. 

Fishing & Trips Imatra on kalastus- ja retkeily-yritys, jonka palveluihin kuuluvat kalastusopasretket Vuokselle ja päiväretket Saimaalle.

Vuoksella käytössä omatekoinen puinen soutuvene, johon mahtuu kaksi kalastajaa oppaan lisäksi. Kohdekaloina Vuoksella taimen, ahven ja kuha. Menetelminä käytetään taimenen osalta pääasiassa soutu-uistelua voimakkaassa Vuoksen virrassa ja vieheinä omavalmisteisia nirhoja ja vaappuja. Taimenta kalastetaan etenkin kylmän veden aikaan keväällä ja syksyllä ja lämpimän veden aikaan kesällä keskitytään ennemmin ahvenen ja kuhan kalastukseen. Vuoksella on paljon kalastuskohteita, joihin voidaan lähteä tutustumaan lyhyemmällä retkellä, noin 2-3h, jolloinka ehditään käydä jokin tietty kohde läpi, tai koko päivän kalastusretki on myös mahdollinen, jolloinka voidaan käydä useammassa kohteessa ja käydä vaikkapa välillä nauttimassa Vuoksen varrella olevien ravintoloiden palveluista.

Saimaalla käytössä 8-metrinen kalastusalus Oiva, johon oppaan lisäksi voidaan ottaa enintään viisi henkilöä kalastusreissuille. Kohdekaloina Saimaalla ovat pääasiassa ahven ja kuha, mutta myöhään syksyllä myös taimen voi olla mahdollinen. Kalastusmenetelmänä käytetään heittokalastusta ja vieheinä jigejä, nirhoja ja erilaisia heittouistimia tilanteen mukaan. Kalastusretket Saimaalle ovat pääasiassa koko päivän retkiä, johtuen Saimaan ja siellä olevien kalastuskohteiden suuresta koosta. Aluksella on mahdollista valmistaa ruokaa Saimaan antimista, joten nälkä ei pääse yllättämään pitkän päivän aikana.

Fishing & Trips Imatra
IMATRA