Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Holiday Club Saimaa – elämyskylpylä, saunamaailma ja hyvinvointiosasto

Harmony Spa ja saunamaailma

Holiday Club Saimaan kylpyläkokonaisuus on vertaansa vailla ja tarjoaa virkistäviä elämyksiä koko perheelle. Meiltä löydät sirkusteemaisen elämyskylpylän värikkäine vesisuihkuineen, rentouttavan saunamaailman sekä hemmottelevan Harmony Span.

Cirque de Saimaa -kylpylä leikittelee huvipuisto- ja sirkusmaailmaan sijoittuvalla teemalla. Joenuomaa mukailevalla allaskokonaisuudella on niin hierontapisteitä kuin vesi-iloitteluunkin aktivoivia alueita kuten peliallas. Vesiliukumäkien lisäksi aisteja inspiroi allasalueen keskuspiazza suihkulähteineen ja värivaloineen.

Saunamaailma tarjoaa mieleenpainuvia elämyksiä. Saunamaailmassa on neljä erilaista saunaa: mastersauna, suolasauna, höyrysauna sekä mökkisauna. Saunat ovat yhteissaunoja, joissa käytetään uimapukua tai saronkipyyhettä, jonka saa saunamaailman baarista. Saunamaailmassa on myös pieni allas ja baarista voi ostaa juomia huoneen laskuun. 

Harmony Spa sijaitsee Gant-hotellin alakerrassa. Hoitolassa on monia hoitohuoneita sekä muun muassa rentoutushuone, joka mahdollistaa irtautumisen arjesta. Käytämme laadukkaita tuotesarjoja taataksemme sinulle parhaan mahdollisen rentoutuksen sekä hoitotuloksen. Harmony Span yhteydestä löytyy lisäksi parturi-kampaamo. Gant shop löytyy hotellin kylpylän vastaanoton yhteydestä.

Holiday Club Saimaa – elämyskylpylä, saunamaailma ja hyvinvointiosasto
Rauhanrinne 1
55320
RAUHA