Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

“LÄHTISITKÖ?” romanttinen musiikkikomedia

Paras loma Saimaalla

“LÄHTISITKÖ?” on romanttinen musiikkikomedia, jossa tärkeää osaa näyttelee Suomen juhannus! 

Mitä tapahtuu kun kuvataiteilija Malla (Vuokko Hovatta) ja ex-miehensä hammaslääkäri Sami (Jani Karvinen) joutuvat yhdessä juhannuksen viettoon samalle mökille? Mallan ja Samin tytär Laura (Sofia Arasola) on saanut entisen avioparin pitkästä aikaa yhteen, koska Lauralla on suuria uutisia puolisonsa Sonjan (Aino Sirje) kanssa. Keskikesän juhlintaan liittyy yllättäen myös nuori komistus Jaakko (Heikki Ranta), jolla tuntuu olevan historiaa yhden jos toisenkin mökillä olevan kanssa. Oman lusikkansa tähän kesäkeittoon sotkee mökin varsinainen omistaja Jan-Ove (Ville Pusa), joka osallistuu tiiviisti juhannuksen tapahtumiin.

Esitystä rytmittävät Pave Maijasen tunnetut hitit kuten "Lähtisitkö", "Elämän nälkä" ja "Jano".

Lappeenrannan kesäteatterin näyttämöllä nähdään huikea kattaus tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä! 

Heikki Ranta on tunnettu TV- ja elokuva töistään (mm. Napapiirin sankarit, Putous, Pohjoisen tähti). Lisäksi Heikki on näytellyt mm. Kirkaa Helsingin kaupunginteatterin musikaalissa. Vuokko Hovatta on pitkän linjan näyttelijä ja muusikko. Vuokko on tuttu Helsingin kaupunginteatterin ja Kansallisteatterin lavoilta, kuin myös Ultra Bra yhtyeen solistina. Jani Karvinen on Kansallisteatterin vakituinen näyttelijä, Aino Sirje on tuttu Lappeenrannan kaupunginteatterista. Sofia Arasolanon voinut bongata vaikka Rantabaari  -sarjassa tai Turun kaupunginteatterin lavalla. Ville Pusa on palkittu muusikko ja näyttelijä, joka on ollut monessa mukana. 

Miten exät ja nyxät selviävät yhteisestä juhannuksesta? Montako salaisuutta tulee julki, ennen kuin koko kokko on kokonaan hiipunut? 

Tule mukaan kesän iloisimpaan komediaan, lauletaan ja nauretaan yhdessä!

Esitykset Lappeenrannan kesäteatterissa 27.6.-3.8.2024
Liput www.lippu.fi

Peruslippu 39,50€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ www.lippu.fi)

Ryhmäliput 34€ (minimi ryhmäkoko 10 hlö)

Varaa ryhmäliput: p. 044-7467757 tai liput@pinkyponky.fi

Lappeenrannan kesäteatteri
Kristiinankatu 2 b,
53100 Lappeenranta