language language language language
menu
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE
menu

Neitsytniemen Kartano

Majoitus ImatrallaMajoitus ImatrallaNeitsytiemen kartanoMajoitus Imatralla

Kartanohotelli juhliin, kokouksiin ja majoitukseen

Neitsytniemen kartano sijaitsee Imatralla Vuoksen varrella historiallisessa maisemassa. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Kartanossa voit yöpyä kauniisti remontoiduissa, tunnelmallisissa hotellihuoneissa. Hotelihuoneita on kuusi. Jokaisessa kauniisti entisöidyissä huoneessa on oma kylpylähuone, jääkaappi sekä vedenkeitin. Kaikista huoneista on upea näköala Vuokselle tai vihreään puutarhaan. Neitsytniemen Kartanon hotellimajoitus sopii sinulle, joka kaipaat hetken hengähdyksen kiireiseen arkeen. Kartanosta löydät rauhaa, rentoutumista ja ripauksen ylellisyyttä. Aamiainen saatavissa lisäpalveluna.

Neitsytniemen Kartano sopii erinomaisesti juhlien ja kokousten järjestämiseen. Juhlatila on kahden upean salin sekä kauniin salongin verran. Juhlatiloissa käytössäsi on nykyaikainen kokoustekniikka ja langaton verkko. Kartanon arvokas ilmapiiri, kattokruunujen  loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima  maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämäsi tärkeille juhlille ja tapahtumille. 

Neitsytniemen Kartano
Neitsytniemenkuja 12
55400
IMATRA