Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Neitsytniemen Kartano

Majoitus ImatrallaMajoitus ImatrallaMajoitus ImatrallaNeitsytiemen kartanoLoma Saimaalla, Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Kartanohotelli juhliin, kokouksiin ja majoitukseen

Neitsytniemen kartano sijaitsee Imatralla Vuoksen varrella historiallisessa maisemassa. Idyllinen ympäristö huokuu tunnelmaa ja tarinoita Vuoksen varrella eletystä elegantista elämästä.

Kartanon yläkerrasta löytyy 10 uniikkia huonetta, joissa majoittuu yhteensä 24 henkilöä. Kartanossa voi yöpyä kauniisti remontoiduissa, tunnelmallisissa hotellihuoneissa tai viihtyisässä huoneistomajoituksessa. Kuudessa hotellipuolen huoneessa on oma kylpyhuone, jäähdytys, jääkaappi sekä vedenkeitin. Huoneistomajoituspuolella on neljä makuuhuonetta, yhteinen kylpyhuone, yhteistila sekä hyvin varusteltu keittiö. Kartanohotellin molempiin puoliin on oma sisäänkäynti. Kaikista huoneista on upea näköala Vuokselle tai vehreään puutarhaan. Aamiainen saatavissa lisäpalveluna.

Neitsytniemen Kartano sopii erinomaisesti juhlien ja kokousten järjestämiseen. Juhlatila on kahden upean salin sekä kauniin salongin verran. Juhlatiloissa käytössäsi on nykyaikainen kokoustekniikka ja langaton verkko. Kartanon arvokas ilmapiiri, kattokruunujen  loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämäsi tärkeille juhlille ja tapahtumille. 

Neitsytniemen Kartano
Neitsytniemenkuja 12
55400
IMATRA