Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Yksilöityjä seikkailumatkoja Saimaalla

Risteilyt Saimaalla ryhmille Risteilyt Saimaalla, Polaris 1yksilöityjä seikkailumatkoja SaimaallaYksityisristeilyt SaimaallaPolaris 1 risteilyt SaimaallaRisteilyt Saimaalla ryhmilleOpen Shores yksilöityjä seikkailumatkoja Saimaalla

Open Shores Saimaa on yksilöityjä seikkailumatkoja tuottava yritys.

Yrityksen toiminnan perusajatukseen kuuluu ainutlaatuisten luontokokemusten mahdollistaminen kuitenkin luontoa kunnioittaen. Yrityksemme jättää jälkeensä niin pienen hiilijalanjäljen seikkailuistaan kun suinkin on mahdollista.

Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu ST1 HVO diesel sekä meidän aurinkosähköjärjestelmä mahdollistaa ainutlaatuisen ja puhtaan luonnon tutkimisen mahdollisimman pienellä rasitteella ympäristölleen.

POLARIS 1

Aluksemme Polaris 1 on vanha Suomen laivaston alus ja soveltuu erinomaisesti meidän käyttöön. Se on 18 metriä pitkä ja 4,2 metriä leveä, ja sen neljään erilliseen hyttiin mahtuu mukavasti 4-8 henkilöä. Aluksesta löytyy sauna, suihku ja yksi wc (toinen vessa valmistuu kevään 2024 aikana).

Alus on varustettu vieraidemme maksimaalista mukavuutta varten mahdollisimman ekologisella tavalla. Valmet 612 -dieselmoottori toimii St1:n uusiutuvalla HVO-dieselillä, ja aurinkojärjestelmän avulla voit ladata kaikki sähkölaitteet. Aluksella on aina käytössä 4 kajakkia, 4 SUP-lautaa ja erilaisia kalastusvälineitä.

SISÄTILAT

Kuten aiemmin mainittiin, veneessämme on sauna, suihku ja wc (toinen vessa valmistuu kevään 2024 aikana). Keittiö on varustettu astianpesukoneella, jääkaapilla, uunilla, liedellä ja kaikilla tarvittavilla pienkoneilla sekä ruokailuvälineillä. Polaris 1 tarjoaa nukkumapaikat kahdeksalle henkilölle mukavissa kerrossängyissä, jotka on sijoitettu neljään erilliseen 2 hengen hyttiin.

PAIKALLINEN RUOKA

Saimaan seudulle on myönnetty arvostettu, kansainvälinen Euroopan gastronominen alue -titteli, joka korostaa paikallisen ruokamme laatua. Teemme yhteistyötä paikallisen catering-yrityksen kanssa, jotta laivalla olisi tarjolla paikallisia erikoisuuksia.

Open Shores Saimaa
Särkijärventie 717
58680
PIOJÄRVI