Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Pikkujoulut Kehruuhuoneella

Parhaat pikkujoulutPikkujoulut Lappeenrannassa

Joni Pakanen Show

24.11. ja 1.12. klo 17.30 

Joni Pakanen on palkittu taikuri ja ammattimainen viihdyttäjä, jonka esitykset tarjoavat ikimuistoisia elämyksiä. Hänen upeissa show'issaan yhdistyvät lumoava taikuus, näyttävä teatteri ja sydäntä lämmittävä komiikka. Jokainen esitys rakentuu vahvasti yleisön kanssa käytävässä vuorovaikutuksessa, mikä luo ainutlaatuisen kokemuksen. Joni Pakasen Stand up -taikuus tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän stand up -komiikkaa, improvisaatiota ja taikuutta, joka tempaisee katsojat mukaansa. Hänen taikatemppunsa, huumorinsa ja ensiluokkainen esiintymisensä saavat ihmiset hämmästymään ja purskahtamaan nauruun.

Etkot klo 17.30

Illallinen klo 18.30

Show klo 20.00

Shown jälkeen DJ Ando

Show & Dinner 79 € 

GIMME ABBA! Show

8.12. ja 9.12. klo 17.30

GIMME ABBA! -bileshow tarjoilee ikimuistoisen illan Abban suurimpien hittien parissa. Solisteina loistavat Annica Milán ja Valtteri Lehtinen – tätä et halua jättää väliin!

GIMME ABBA! esittää parhaat Abba-hitsit uudella ja raikkaalla tulkinnalla, tuoden tämän rakastetun yhtyeen glamouriin ajanmukaista särmää. Kahden solistin loistokas esiintyminen hehkuu näyttävissä glitter-asuissa, ja yhtyeen taustalle räätälöidyt laadukkaat nauhat luovat kiehtovan disco- ja big band -tunnelman. Nauti ja hämmästy upeista sovituksista tanssien tai siemaillen juomaasi – GIMME ABBA! tekee Abban hiteistä unohtumattoman elämyksen.

Etkot klo 17.30

Illallinen klo 18.30

Show klo 20.00

Shown jälkeen DJ Ando

Show & Dinner 79 €

Lue lisää