Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Ravintola Como

Ravintola Como LappeenrannassaRavintola LappeenrannassaRavintola Lappeenrannan keskustassaRavintola LappeenrannassaRavintolat Lappeenrannassa

Uusi fuusiokeittiö Lappeenrannassa, joka tarjoilee itse alusta asti tehtyä pastaa, napolilaista pizzaa ja unohtumattomia á la carte-annoksia.

Como on Kolme Kiveä Ravintolat Oy:n uusi tulokas. Ravintolan nimi Como pohjautuu sanaan "common" - "yhteinen". Unohtamatta Como-järveä, ravintolassa on runsaasti tarttumapintaa italialaiseen ruokakulttuuriin.   Ravintola tarjoaa miellyttävän miljöön lisäksi laadukkaan palvelun sekä monipuolisen ruokatarjonnan. Ravintola Como ei halua jämähtää ainoastaan italialaiseen ruokakulttuuriin vaan mieltää itsensä fuusioravintolaksi. Comossa pääset käsiksi makuihin niin Euroopasta kuin Aasiastakin. 

Lappeenranta ja Saimaa ovat ravintolalle tärkeitä ja ravintola haluaa pitää huolta ympäristöstämme. Sen huomaat mm. Comon second hand-astioissa, henkilökunnan kotimaisissa ekologisesti ja vastuullisesti valmistetuissa työvaatteissa ja paikallisissa raaka-aineissa. 

Ravintola Como
Koulukatu 10
53100
LAPPEENRANTA