hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Ravintola Nuotta

Ravintola Lappeenrannan ja Imatran seudulla

Saimaan anteja, lähimetsien tuoksuja - sekä tuulahdus Välimereltäkin...

Nuotta Lappeenranta (Valtakatu 42) palvelee läpi talven.

Ravintola Nuotta Lappeenrannassa ja Imatralla tarjoaa lounasta ja a la carte annoksia slaavilais-skandinaavisella otteella. Menu on kalapainotteinen, josta toki löytyvät myös laadukkaat pihvi- sekä vegaaniannokset. Lappeenrannan ravintola on avoinna joka päivä. Tervetuloa!

”Nuotta-perhe” on käsite, joka tarkoittaa koko sitä uutteraa joukkoa, joka palvelee asiakkaitaan Nuotta-konseptin toimipisteissä. Nuotta-perheen palvelusta pääsee nauttimaan talvisin Lappeenrannan keskustassa, kesäisin Lappeenrannan ja Imatran satamissa. 

Skandinavisella á la carte -menulla varustettu Lappeenrannan Nuotta - "talvi-Nuotta" - palvelee kaupungin ydinkeskustassa läpi talven ja kevään, äitienpäivään asti, jonka jälkeen päivittäispalvelumme Lappeenrannassa keskittyy taas satamaan Bistro & Café Veeraan. Bistro Veera palvelee kevättalven yli vain viikonloppuisin 31.12. alkaen.

Katutason 50 asiakaspaikan ravintolasalin lisäksi meillä on reilun 20 asiakaspaikan kajuuttakabinetti sekä 16 asiakaspaikan terassi. Suosittelemme pöytävarauksia - ja yli 8 henkilön seurueille mieluiten ennakkotilausta  annosvalintojen osalta. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan!

Palvelemme "sydäntalven" yli torstaisin ja perjantaisin klo 17 alkaen, ja lauantaisin klo 13 alkaen. Keittiömme ottaa tilauksia klo 21 asti, uudenvuodenaattona klo 22 asti! 

Sunnuntaista keskiviikkoon palvelemme vain tilausravintolana 30-60 henkilön seurueille sopimuksen mukaan.

Bistro & Café Veera palvelee Lappeenrannan satamassa viikonloppuisin la & su 31.12. alkaen (säävaraus).

 

RAVINTOLA NUOTTA- IMATRAN SATAMA

Saimaan anteja, avotuligrilliä - sekä tuulahdus valtamereltäkin. Silmää hivelevissä Saimaan maisemissa.

Imatran Sataman Nuotta palvelee vapusta syyskuun alkuun.

Ravintola Nuotta Lappeenranta

Valtakatu 42

53100 Lappeenranta

Puh. 040 196 1007