hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Sähköpyörät vuokralle

e-fatbikee-retkipyöräPyöräily SaimaallaPyöräily Saimaallavuokrapyörät Saimaalla

Tarjoamme vuokralle kahdenlaisia sähköpyöriä. Pyörät ovat varattavissa suoraan meidän nettisivuilta, helppoa!

E-fatbike

Leveät renkaat ja sähköavustin – voisiko parempaa yhdistelmää olla? E-fatbike, tuttavallisemmin sähköavusteinen läskipyörä on polkupyörien traktori. Se sopii jokaiselle pyöräilystä kiinnostuneelle ja tarjoaa polkijan toiveiden mukaan joko rentoa etenemistä tai napakampaa treeniä.

Sähköavusteisen läskipyörän saat allesi vuokrapisteiltämme Savitaipaleelta suoraan merkityn maastopyöräreitin lähtöpisteestä.

Läskipyörän leveät renkaat on suunniteltu lumella ja hiekassa ajamiseen eli maastoon, jossa normaali pyörä on vaikeuksissa. Parhaimmillaan e-fatbike on talvisin, sillä leveiden renkaiden ansiosta pyörä kulkee hyvin myös kevyessä lumessa. Kesällä taas läskipyörä on paras vaihtoehto, kun reitti kulkee polkuja ja latupohjia pitkin.

E-retkipyörä

Suunnitteilla pyöräretki asfaltti- ja sorateitä pitkin? Sähköavusteinen retkipyörä on loistava matkakumppani, olipa kyseessä lyhyt päiväretki tai pidempi taival, kuten Saiman saaristoreitti. Matkanteko on mukavan rentoa, kun sähköavustin jeesaa polkijaa niin ylämäissä kuin vastatuulessakin. Sähköavusteisen retkipyörämme saat allesi vuokrapisteiltämme Lappeenrannasta

Vuokraa e-fatbike - Savitaipale

Olkkolantie 2
54800
SAVITAIPALE

 
Vuokraa e-fatbike - Lappeenranta
Satamatie 11
53100
LAPPEENRANTA