hankelogot
language language language language
hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Teatteri Imatra

 

Helppo ero – terapeuttinen komedia

Onko elämässäsi ongelmia? Haluatko päästä niistä eroon? Ei hätää, apu on lähellä! Tule eroterapiaan, jossa on tarjolla kaikki mahdolliset terapiamuodot läpsyterapiasta yksisarvisterapiaan. Täällä, jos jossain elämäsi muuttuu paremmaksi!

Naurua pikkujoulukauteen tarjoaa komedia Helppo ero, joka kertoo eroterapeutti Mikasta, joka on tajunnut haluavansa päästä eroon koko tämänhetkisestä elämästään. Helppo ero antaa meille kaikille mahdollisuuden tarkastella omaa elämäämme ottamatta asioita liian vakavasti.

Teoksen ohjaa Imatralle helsinkiläinen teatteriohjaaja Joel Härkönen. Mikan roolissa nähdään Aki Honkatukia. Esitykset suurella näyttämöllä 17.12.2022 saakka


Kuninkaan puhe - Koskettava maailmanmenestysnäytelmä

David Seidlerin tositaustainen tarina Kuninkaan puhe on koskettava kuvaus inhimillisyydestä ja esimerkki itse kunkin voimavaroista kasvaa tehtäviensä mittaiseksi.
Teoksen on suomentanut Aino Piirola ja ohjauksesta ja lavastussuunnittelusta vastaa Raija-Sinikka Rantala. Teatterinjohtaja Timo Rissanen juhlii kuninkaana 35-vuotista teatteriuraansa. Esitykset suurella näyttämöllä 7.12.2022 saakka