Hankelogot
language language language language
FI EN RU DE

Zorbing – Tuplakasi-Action

Vedessä tai maalla – kaikki onnistuu

Vesi-zorb
Oletko koskaan halunnut kävellä veden päällä? Uudesta-Seelannista kotoisin oleva zorbing on hauskaa kaikenikäisille ja ennen kaikkea kyseessä on turvallinen laji. Tarjoamme halkaisijaltaan 2,2 metrisen zorb-vesipallon, jossa on vedenpitävä vetoketju. Astut vaan pallon sisään ja ohjaajamme puhaltaa pumpulla pallon täyteen ilmaa jolloin vesikävely voi alkaa.

Zorb-ihmispallo
Zorb-ihmispallo tarjoaa hauskanpitoa tasamaalla ja rinteessä! Tarjoamamme zorb-ihmispallo on halkaisijaltaan kolmen metrin kokoinen läpinäkyvä pallo, jonka sisälle mahtuu kaksi ihmistä kyytiin kerralla. Zorb-pallolla voi pyöriä alas pitkin nurmirinnettä tai laskea talvella mäkeä lumirinteessä. Palloa voi pyöritellä myös tasaisella maalla, jos haluaa, ettei vauhti kasva niin suureksi.

Zorb-jalkapallo
Onko tavallinen jalkapallo mielestäsi tylsää ja liian hidasta peliä, jossa ei taklata tarpeeksi? Tuplakasi-Actionin tuotteena ovat hullunhauskat zorb-jalkapallopuvut, jotka tuovat peliin vauhtia ilman vaarallisia tilanteita. Jalkapallojoukkueen pelaajat puetaan palloihin. Tämä tapahtuu sukeltamalla pallon sisään, pukemalla valjaat. Lopuksi otetaan kahvoista kiinni ja hieman erilainen jalkapallopeli voi alkaa. Tässä pelissä ei palloa haudota, vaan voit pukata vastustajan sivuun ja ottaa pallon haltuun.

Zorbing – Tuplakasi-Action
Kilikuja 2 (Veneveistäjänkuja 2)
55420
IMATRA